I ukjente omgivelser    

Kosthold

SKI+

Trening eller konkurranse i omgivelser man ikke er vant til, slik som i varme eller i nye tidssoner kan by på store utfordringer. Av Morten Mørland/ Ernæringsrådgiver og trener Foto: Matprat Svært mange eliteutøvere og mosjonister både trener, og konkurrerer...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?

LESE DENNE OG ANNET INNHOLD DIGITALT

MED ABONNEMENT PÅ SKISPORT




Kr 469,-

6 utgaver

print + digitalt

ABONNER NÅ

Kr 399,-

Digital tilgang


ABONNER NÅ

Kategori
KostholdNyheterPremiumSKI+

RELATERTE INNLEGG

  • Stöckl usikker på om han vil trene hoppjenter

    Alexander Stöckl tror hoppjentene kan sveve lenger enn guttas verdensrekord, men er tvilende til om han selv kommer til å trene de fremadstormende jentene. Hoppsporten er midt inne i...
  • Superlette rulleski i karbonfiber 

    Triac Carbon Skate er laget på en helt ny skøyteski. Stammen er støpt i en karbonfiberdel ved hjelp av SWIX sin IPM teknologi. Dette muliggjør en hul monocoque konstruksjon, minimalt...
  • Svindal tilbake i styrkerommet

    Aksel Lund Svindal har syklet for å spare kneet i starten av sesongoppkjøringen. Lørdag la han ut på Instagram at han var tilbake i styrkerommet. Svindal har uttalt at...
  • SKI+

    ALLTID PÅ (STAND)PLASS

    × Logg inn for å lese Epost: Passord: Les nå – Det har vært en rivende utvikling, sier Stig Strand. I grovkaliberets tid var han en ung og lovende...