Takk for nå skisesongen,

Den ble avsluttet på best mulig vis hjemme på Øyerfjellet i strålende vinterlandskap!  Alt i alt har denne sesongen vært bra for min del. Jeg har gått gode skirenn...

Den ble avsluttet på best mulig vis hjemme på Øyerfjellet i strålende vinterlandskap! 

Alt i alt har denne sesongen vært bra for min del. Jeg har gått gode skirenn og nådd hovedmålene jeg satt meg før sesong. Med totalseier i Inga låmi og topp 10 i klassa på Birkebeinerrennet sier jeg meg fornøyd med. Det ble ikke noen pers på birken, men det ble heller ikke noe rekordføre, tvert i mot.
Jeg har staka mitt første skirenn (halv birken) og det holdt til andre plass totalt.

Jeg er stolt over seieren i Inga låmi. Klarte å legge opp løpet veldig bra selv om jeg lå over 1 min bak de to fremste når det gjenstod under en mil. Skjønte at jeg kunne klare å ta innpå og plutselig lå jeg i ryggen når det gjenstod 4 km. 2 km til mål var jeg livredd for å bli tatt igjen så jeg ga alt. Var nok et litt komisk syn over Dæhlie haugen når jeg nesten hakka tenna nedi snøen på grunn av teknikk klabb, men jammen holdt det til seier med god margin.

received_1692897300951199

received_1692897817617814

Tekniske oppgaver har blitt løst bedre enn før. Et av delmålene mine for sesongen var å starte mer kontrollert i skirenn. Det føler jeg at jeg også har klart

Jeg har også fått kjent på litt andre problemer enn det jeg er vant med. Har slitt mye med kvalme når pulsen har blitt høy, så jeg føler ikke jeg har fått gått mitt beste i alle renn. Man blir litt maktesløs når man går og er sjøsyk langt uti rennet. Rett før Holmenkollmarsjen var jeg i en periode redd for at jeg hadde fått kyssesyke. Heldigvis løsnet det. Man blir veldig obs på alle symptomer når man helst skal holde seg frisk og rask gjennom en hel vinter.

Påsken ble tilbingt på hytta med familie og kjæreste. Jeg fikk en mental utfordring da jeg lå syk hele påsken og fikk knapt gått en eneste skitur. Med en skiglad familie som går inn og ut hele tiden og nykjørte spor nesten rett utenfor døra så er det faktisk en liten prøvelse! Uansett glad det ikke skjedde helgen før. Og fint med oppvartning på hytta.

Nå i April er det litt roligere med trening, som med mange andre skiløpere. Det blir nok litt mer jobb, men samtidig samle overskudd til å ta fatt på en ny sesong. Jeg tror det er viktig med litt avkobling og ut av faste rammer for en liten periode av året.
Motivasjonen er i hvert fall snart helt på topp igjen og jeg gleder meg til å ta fatt på en ny skisesong! Litt justeringer i treningsopplegget blir gjort så det tror jeg blir bra. Gleder meg også masse til å være en del av LYN-gjengen fra første start og håper jeg kan utvikle meg enda mer kommende sesong. Jeg setter stor pris på at jeg får være en del av Norges beste klubb og jeg tar av meg hatten for alle rå prestasjoner i vinter.

Senk skuldrene og nyt litt ferie alle skiglade folk, jeg tar meg en tur til Spania om et par dager!

sol

 

Barbro

Kategori
Nyheter

RELATERTE INNLEGG

 • Sommerskiskole 2018

  SKIsport sommerskiskole er en fantastisk mulighet for ungdommer mellom 13-17 år som ønsker å trene sammen med andre, bli kjent med nye ungdommer og få inspirasjon og motivasjon til...
 • Ny på juniorlaget: Klar for å krige med de beste gutta

  Håvard Moseby har Martin Johnsrud Sundby som sitt store forbilde. Kanskje ikke så rart den ferske juniorlandslagsløperen føler seg sterkest på akkurat det samme som verdenseneren. Tekst: Gjermund Midtbø...
 • Let´s get down to business Kina

  Langrennssporten har denne sesongen fått seg alvorlige skudd for baugen, med både beste kvinne- og herreløper involvert i dopingsaker og nå sist nedleggelse av verdens største og mest suksessrike...
 • DEBATT: Det umulige uttaket

  STAFETTGULL: Det er ikke lett å gå seg inn på landslaget, og iallfall ikke helt inn på et stafettlag i VM. I Falun for to år siden var Anders...