Introduksjon
1878 Views

Introduksjon

Desember 01, 2015
Skrevet av:

Barbro Sætha

Hei dere! Da ble det min tur til å slenge meg på bloggingen.
Det første blogginnlegget er jo fint å bruke til en kort introduksjon av meg selv, så her kommer den.

Jeg er 24 år, kommer fra bygda, nærmere bestemt Øyer i Gudbrandsdalen. De siste snart fem årene har jeg bodd i Oslo, her har jeg rukket å ta personlig trener utdanning
ved Norges Idrettshøyskole (2011) og en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. Min fag-interesse ligger innenfor trening, ernæring, prestasjon og forebygging av spiseforstyrrelser.
Jobber som ernæringsrådgiver, personlig trener, instruktør, skribent og foredragsholder.

Langrenn er min idrett og jeg har gått på ski, trent og konkurrert siden jeg var stor nok til det, og jeg er langt i fra ferdig med det. Jeg har mål og drømmer som jeg vil nå. Da er jobben jeg har en fin kombinasjon slik at jeg kan styre hverdagen min litt som jeg vil i forhold til treningen. Fokus nå er i hovedsak langløp.
Har også vært heldig å få bli endel av LYN ski som har et fantastisk miljø og mange gode skiløpere og trenere, så håper jeg kan utvikle med enda mer fremover.

Jeg som mange andre har hatt perioder som har vært preget av motgang. Jeg slet noen år med mat 2006-2010, fjernet en nyre i 2007, hatt overbelastning i lår, og overtråkk. Dette er situasjoner som ikke gir noen gevinster i idretten, men når alvorlige situasjoner og andre småtterier ender bra tar man med seg enda mer erfaring og kunnskap med i sekken og man kommer styrka ut av det.

På denne bloggen kommer jeg til å dele både faglig og personlig innhold innen ernæring og trening, samt små innblikk i min hverdag. Hjemme er det bra skiføre nå, så kanskje det kommer noen fristende bilder fra Øyer-fjellet i løpet av helgen.

 

 

 

DSC_0628

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy