Sosialt maraton
1451 Views

Sosialt maraton

Desember 04, 2015
Skrevet av:

Melina Meyer Magulas

Jeg skriver jo litt «over alt». På barneskolen var jeg redd for at jeg måtte bli forfatter fordi jeg skrev så mye på alle oppgaver. Nå ble jeg ikke den forfatteren jeg var redd for (type singel, sær catlady som skriver kortprosa) men endte opp med to blogger, pensumforfatter i treningsfag, fast artikkelforfatter på trening.no og i SKI Sport magasinet, med ispedd aktivitet på redbull.no og andre publikasjoner på nett og papir. Søren meg prøver jeg ikke å bli en vitenskapelig artikkelforfatter også ved Norges Idrettshøgskole også.

Insta-love

Siden jeg skriver så mange steder, og det gjør at jeg ikke er den bloggeren som oppdaterer hver dag.  Et sted er jeg i midlertid utrolig flink til å oppdatere etter egen mening, og det er instagram. Jeg elsker instagram! Og anser meg selv for å være en liten insta-queen. Det er så gøy, inspirerende og underholdende med bilder. Det visuelle har alltid tiltalt meg og jeg tror de må være en sånn dansergreie som henger igjen det er. Selv om jeg blir veldig opptatt av linjer, farger og det estetiske ved bilder på instagram gir bildet desto mer mening med en fin tekst til. Jeg synes det er en fin kanal å dele kunnskapen innen trening og prestasjon på, dele opplevelser eller ting jeg synes er fine.

FØLG MEG på instagram. Jeg vil gjerne vite hvem dere leserne er og hva dere holder på med i hverdagen!

 Her er en liten insta-peak fra profilen min.

Skjermbilde 2015-12-03 kl. 20.43 Insta_shot 2 Skjermbilde 2015-12-03 kl. 20.39.21 Insta_shot 1Skjermbilde 2015-12-03 kl. 20.40.01Insta_shot 4

Up-close and personal

Hvis du vil komme litt tettere på hverdagen som idrettsfysiolog, LYN SKI-løper, performance coach og Fru Eirik Myhr Nossum er det bare å legge meg til på Snapchat. Ikke vær sjenert, for jeg synes bare det er hyggelig og du adder meg. Jeg tror forøvrig ikke at jeg er den snapper’en som spammer mest, om du skjønner hva jeg mener.

12348459_10153835172365452_507808091_n

In your Face

Som om ikke det var nok har jeg en egen Performance Coach side på Facebook, der jeg linker til ting jeg har skrevet på trening.no eller andre steder, deler treningsnyttige artikler og tips mm.

Nå byr jeg meg selv skikkelig frem her, men det er jo også delvis poenget med denne bloggen. Jeg vil komme tettere på leserne av SKI Sport og vite litt mer akkurat hvem jeg skriver til i magasinet. Hvis du har spørsmål til noe av det jeg driver med eller trenger treningsfaglig help vet du da også hvor du kan kontakte meg. Ikke på Snapchat kanskje, men på Facebook og Instagram. Forresten, hva er greia med at bloggere kjører engelske overskifter selv om de skriver på norsk? Tester det selv her…merkelig greie.

face

Velkommen til et sosialt marathon!

Melina

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy