Klart for NOR Freeski Cup i slopestyle på lørdag!
2876 Views

Klart for NOR Freeski Cup i slopestyle på lørdag!

Februar 08, 2022
Skrevet av:

Kristin Roset

Det er ikke bare i Beijing det konkurreres. Her hjemme er det full fart også. På kommende lørdag 12. februar arrangeres det NOR Freeski Cup i slopestyle på Dombås. NOR Freeski Cup (også kjent som Norges Cup) er den offisielle rangeringsturneringen for norske utøvere. Cupen er åpen for deltakere i alderen 14 år og eldre. Det er også verdt å nevne at arrangementet er underlagt det internasjonale skiforbundet (FIS), og dermed også åpent for utenlandske deltakere.

Vinneren av klassen «Junior Gutter» under NOR Freeski Cupen på Dombås 12. februar får wildcard til Junior VM som arrangeres i Sveitsiske Leysin i mars! Les mer om det HER.

Dombås IL har arrangert NOR Freeski Cup en rekke ganger tidligere og vi gleder oss til nok et arrangement her!

Hvilke klasser og grener skal det konkurreres i?
På Dombås konkurreres det i slopestyle som er en løype (course) bestående av ulike elementer (rails og hopp). Utøverne bruker coursen kreativt og setter sammen ulike triks nedover coursen. I NOR Freeski Cupen konkurrerer juniorer og seniorer. I klassen for juniorer er utøvere født i 2008-2004, mens seniorer er utøvere født i 2003 og tidligere.

 

Vinneren av klassen «Junior Gutter» under NOR Freeski Cupen på Dombås 12. februar får wildcard til Junior VM som arrangeres i Sveitsiske Leysin i mars!

Hvordan er anlegget der konkurransene skal holdes?
Konkurransen avholdes i Dombås Skiheiser som har en park av høy kvalitet. Coursen for helgens slopestylekonkurranse vil bestå av to hopp og to rails.

Hvem er arrangør?
NOR Freeski Cupen på Dombås arrangeres av Norges Skiforbund Freeski og Dombås IL. Rennleder er Jan Steinar Lyngen. og TD er Jarl Rune Moltu Kjæmperud.

Hva forventer dere av antall deltakere?
Vi forventer at arrangementet blir fulltegnet (80 deltakere). Bakgrunnen for deltakerbegrensningen er at konkurransen skal være mulig å gjennomføre innenfor en forsvarlig tidsramme for utøverne.

Hvem kan være med?
Utøvere født i 2008 eller tidligere som er medlem av en klubb underlagt Norges Skiforbund og har FIS-lisens freeski/freestyle og årslisens freestyle / freeski eller alpint. Mer informasjon HER

NETTSIDE FOR ARRANGEMENT

RESULTATER

 

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy