Slopestyle på Vassfjellet
2248 Views

Slopestyle på Vassfjellet

Mars 17, 2022
Skrevet av:

Kristin Roset

Lørdag 19. mars arrangeres det NOR Freeski Cup i slopestyle i Vassfjellet. NOR Freeski Cup (også kjent som Norges Cup) er den offisielle rangeringsturneringen for norske utøvere.

–Vi gleder oss stort til å endelig få til et arrangement i Vassfjellet etter to år på rad med avlysninger grunnet koronarestriksjoner, sier Michelle Hasle i Norges Skiforbund, Freeski,

 I Vassfjellet konkurreres det i slopestyle som er en løype bestående av ulike elementer (rails og hopp). I NOR Freeski Cupen konkurrerer juniorer og seniorer. I klassen for juniorer er utøvere født i 2008-2004, mens seniorer er utøvere født i 2003 og tidligere.  

 

Om anlegget

Vassfjellet er et anlegg i utvikling hvor det har blitt gjort mye og planlegges for videre utvikling i årene som kommer for å tilrettelegge for større arrangement. Når det gjelder coursen til helgens slopestyle har arrangør bygget en kreativ og leken løype.

NOR Freeski Cupen i Vassfjellet arrangeres av Norges Skiforbund Freeski og Freidig Freeski. Rennleder er Rasmus Bjerkan og TD er Jon Opsahl. Det forventes rundt 50-60 deltagere.

MER INFORMASJON

FACEBOOKSIDE

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy