2015, du var fantastisk!
2192 Views

2015, du var fantastisk!

Desember 31, 2015
Skrevet av:

Melina Meyer Magulas

Her følger en liten årskavalkade fra et veldig begivenhetsrikt år. 2015 ble bedre enn jeg noen gang kunne drømt om!

Januar

Jeg gikk min første Scan Cup i Falun, som viste seg å være fin oppladning og trening til det som skulle komme senere. Jeg fylte 30 år og «feiret» med å reise til de sveitsiske alpene. Der kledde jeg på meg et Ski Classics-nummer som skulle stå i første rekke i La Diagonela. Spiste bursdagsmiddag i Milano. Videre var det NM på Røros, som både var gøy og ikke så gøy på samme tid. HER kan du lese hvordan det gikk.

diag2
Null feste, men like blid!

diagonela

NM2015_tor_ELR 047
NM Røros Foto: Eirik Lund Røer
nm1_eliuro
NM Røros. Foto: Eirik Lund Røer

Februar

Bortsett fra å gå relativt habilt Holmenkollmarsjen 25 km er det én begivenhet som stikker seg ut her: VM i Falun! For en rå opplevelse å få være med der, og jeg skal si det ga mersmak.  Her kan du lese om min VM-opplevelse.  HER kan du lese et intervju i Dagbladet om hvordan jeg havnet i VM i utgangspunktet! Det er ikke lenge til Lahti.

Slitne i mål på Marsjen 25, klasseseier både Linda og meg om jeg ikke husker feil
Slitne i mål på Marsjen 25, klasseseier både Linda og meg om jeg ikke husker feil
vm1
Ferdig med 5 km skøyting i Falun!
vm2
Det greske landslaget og sjefen, Timoleon Tsourekas, i front
vm3
VM-Sprint!

Mars

Reiste til fjellene i Hellas for å gå Gresk mesterskap i tung, våt synkesnø. Ble omgangssyk den ene dagen, tok sølv den andre. Gikk, eller ble med, på Birken – En dag jeg godt kan glemme da kroppen var tung og litt sliten, men sikkert fineste langturen i år sånn værmessig. Og så påsken da, i Valdres.

gm2
Det er mange som vil gå skirenn i Hellas
gm3
Sølv på 5 km skate!
gm1
Første skitur i Hellas …ever!
påsketur 2
Påsketur fra Dalen til Beitostølen

påsketur 3

April

Overgangssesong. Hadde en super tur til Haukelirenn med fine skivenner, en perfekt erstatning for Skarven. Perset i Sentrumsløpet på 41:55, men roper ikke hurra. Først fornøyd på sub 40, men kanskje mye å håpe på  akkurat den trasséen…

Haukeli
Haukeli-gjengen <3
Hans Kristian Stadheim, Eirik Myhr Nossum og meg - alle fikk medalje
Hans Kristian Stadheim, Eirik og meg! Alle fikk medalje

Mai

Pangstart med Wings for Life World Run! Redbull og Wings for Life organisasjonen sitt globale løp til inntekt for ryggmargsforskning. Dette anbefaler jeg varmt til alle! For meg ble det et perfekt disponert løp og jeg har aldri løpt så langt i konkurranse før. Tett på fulgte  LYN SKIs åpningssamling som avsluttes med Holmenkollstafetten, og med det var treningen til vinteren 15/16 i gang.

Av ikke-skirelaterte ting fant bestemte jeg meg endelig for brudekjole. Eirik og jeg dro på bryllupsresearch-tur til Hellas og jeg signerte som foreleser i Akademiet for Personlig trening.

wings2
Mens vi enda var uthvilte
wings1
Ferdige med Wings for Life World Run! Sees i 2016!
hks
Klar for første etappe
invit
Startskuddet for bryllupsforberedelser går! Har bare brukt 2 år på å planlegge da…

Juni

Én begivenhet over alle andre: 18.juni. Eirik og jeg hadde mini-bryllup med vielse på tinghuset med oss og forlovere med kjærester. Vi gjorde det på den måten for å spare oss for mye papirarbeid i fht utenlandsbryllup. Det ble et intimt lite city-bryllup der jeg kjørte litt Carrie i Sex & The City-stil, vi hadde afternoon tea i reastaurant Palmen på Grand Hotell (teen ble erstattet med prosecco), middag på Grilleriet og drinker i skybaren tilbake på Grand. Det ble mye kulere en jeg hadde forventet meg og det var superstats å vandre Oslos gater i i brudestasen.

Utdrikningslag! Sier ikke mer om det enn at det var ufattelig gøy og jeg har verdens fineste venner <3

w1
Skal bli kone da
w2
Det er kø for å vies…

w3

research
På Lindian Village ble vi tatt veeeldig godt vare på. Favorittkaffen sto klar ved poolen og vi bodde der ikke en gang.
research4
Rhodos-date med Zoolander

research2research5

utdrik
Prinsesseskole eller utdrikningslag

Juli

Et ord: Mengdetrening!

11749785_10153542374855452_382871524_n
Kombilangtur, 1:30 klassisk rullseki + 1:30 skate avsluttes med 2 t løp med fine Team SKIGO-jenter

11774624_10153393432015821_162012243_n

August

Sørlandet samling med LYN SKI. Det ble trent mye! Reiste til Hellas for ca 1 måned, og med bryllup på i vente. Jeg var litt stresset, mest spent og gledet meg veldig. August var rå på mange måter. Jeg trent hardt, kanskje litt for hardt i fht totalbelastningen med å forberede bryllup og mye sosialt. Det straffet seg i høst månedene for overskuddet forsvant og jeg ble syk etter bryllupet. Anyway, bryllupet: Beste dagen EVER! Forøvrig var det helt utrolig gøy å være i Hellas med så mange av vennene våre i dagene før og etter bryllupet. Alt gikk veldig bra på selve dagen. Vi hadde en personlig seremoni under tretoppene på stranden, deilig middag med 110 gjester og en fest med hæla i taket (både gjester og servitører hoppet i bassenget utover natten, så kan trygt si det ble trøkk).

w4
Her blir vi viet, og har fått på oss tradisjonelle greske «stefania», som er bryllupskroner og henger sammen med et bånd. Foto: Christin Eide
Fotograf Christin Eide-Bryllupsbilder-19
Hurra! Har fått meg verdens beste mann, med skitrener og smører på kjøpet. Score! Foto: Christin Eide
Fotograf Christin Eide-Bryllupsbilder-8
Klatring i brudekjole. Hvorfor ikke! Foto: Christin Eide

September

Kicket i gang høsten i Trysil med motbakkeløp. Var tungt for en sliten brud, nå kone, og tok meg ikke helt ut. Samling i Torsby, fortsatt sliten og måtte til og med bryte en intervall, men nydelig å være på ski. Jeg trives godt i Torsby, jeg.  Var bryllup til gode venner i Arendal.

Torsby
Runde på runde til Torsby
Fysio
Fysio Arne Olav Wagenius fra Magnat Center gir litt service på beina mellom øktene i Torsby

Oktober

Ny samling, denne gang på Sjusjøen på snø og barmark. Løp Ivar Formos Minneløp. Det gikk bra! Løp Bygdøymila, tung dag, men morsomt løp.

sjusjø
Løping på Sjusjøen

 

sjusjøen_lite snø
Natrudstilen i Oktober.

November

Samling igjen! Dro til beistostølen, gikk min beste tekniske klassisk intervall ever. Ble dårlige forhold så løp i fjellet, dro hjem og forsatte samlingen i Oslo. Løp Frognersetertesten, 2s fra pers. Så bar det tid for skirenn: BUL sprinten, nå kalt Gålå-sprinten. Det var en utfordring og vil nok ikke stå igjen som noe særlig godt renn for meg, men kom igang med sesongen hverfall.

12204956_10153780902170452_2023343140_n

Desember

Masse jobbing, som det forresten har hvert i hele år både på Magnat Center og med andre prosjekter. Sliten! Julesamling på Natrudstilen. Gikk Ottestadrennet på noe som liknet på en skøytebane og av og til en sølepytt, men hadde det kjempegøy og fikk ny energi av å være på fjellet. Juleferieng med masse trening og ispedd hjemmekontor. Det nye året ringes inn på Dagali med gode venner.

Det har selvfølgelig skjedd mye, mye mer enn det som står her, men dette var highlights’ene og for et fantastisk år det har hvert! Nå gleder jeg meg til å ta fatt på 2016. Som sportslig sett blir et år med fokus på VM i 2017. Jeg ønsker deg et spennende, innholdsrikt, utviklende og knakende godt nytt år!

Melina

natrudstilen

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy