Byttehelgen 2019
1194 Views

Byttehelgen 2019

September 17, 2019
Skrevet av:

Kristin Roset

Vi vet at familier tar barna ut av idrett fordi det er for dyrt. Sånn skal det ikke være. Derfor håper vi at klubben blir med i november når hundrevis av idrettsklubber over hele landet og SpareBank 1 igjen arrangerer Byttehelg der det kjøpes og selges brukt skiutstyr.

Erik Røste:
«Et av de aller viktigste satsingsområdene for norsk idrett framover, er å redusere økonomi som barriere for å delta i aktivitet. Byttehelgen som er et samarbeidsprosjekt mellom SpareBank 1 og Norges Skiforbund, er et viktig tiltak for skisporten for å få med flere. Byttehelgen har satt fokus på gjenbruk for å dempe utstyrspresset. Jeg håper at så mange klubber som mulig deltar på årets Byttehelg og at alle som har skiutstyr stående i garasjer, i kjellere og på loft finner dette fram og leverer det inn til sin lokale klubb. På denne måten er vi alle med å ta et ansvar slik at alle som har lyst til å delta på skiaktivitet, får anledning»

 

Få flere ut i skiløypene – meld klubben på Byttehelgen

Vi vet at mange familier tar barna ut av idrett fordi det er for dyrt.
Sånn skal det ikke være. Derfor håper vi at klubben blir med i november når hundrevis av idrettsklubber over hele landet og SpareBank 1 igjen arrangerer Byttehelg der det kjøpes og selges brukt skiutstyr.  Flest klubber arrangerer Byttehelgen 9. – 10. november, men du kan selv velge dato når du melder deg på.

Meld på klubben: https://byttehelgen.no/meld-interesse-for-a-vaere-med/


Inntektsmulighet for klubben

Husk at klubben kan få noen inntekter til klubbkassa ved å ta en liten andel av salget. Dette sa en av klubbene som var med i fjor: «Byttehelgen er med på drive klubben fordi inntektene hjelper oss å betale leieutgifter for hall, heiskort til våre trenere, startkontingenter og innkjøp av nytt nødvendig utstyr med mer»

 

Hva får klubben hjelp til når den melder seg på?

  • Du får tilsendt en pakke med materiell som gjør det enkelt å arrangere Byttehelgen. (Har klubben deltatt før, får du påfyll)
  • SpareBank 1 annonserer for Byttehelgen slik at folk kommer for å levere utstyr og for å kjøpe nytt brukt.
  • På byttehelgen.no får du tips og råd om hvordan Byttehelgen arrangeres. Her kan klubben etterhvert også laste ned materiell med landslagsutøverne våre for å markedsføre Byttehelgen.

 Vil du vite litt mer? Sjekk https://www.byttehelgen.no/

Her kan du lese om bakgrunn, hvorfor vi arrangerer Byttehelgen og tips for deg som skal arrangere. Spørsmål? Send en epost til byttehelgen@sparebank1.no.

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy