– Derfor lanserte vi #HoppHjelpen
1365 Views

– Derfor lanserte vi #HoppHjelpen

Norge og verden er inne i en svært dramatisk periode med koronavirus og frykten for smittespredning.

April 10, 2020
DUGNADSÅND: Hoppsporten er en idrett hvor utøverne fra dag én blir opplært i hva ord som dugnad, ildsjel og hardt arbeid betyr. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Skrevet av:

administrator

MYE LEDIG TID

Norsk hoppsport fikk brått sesong avsluttet. De siste rennene i RAW AIR ble avlyst. Og kvinnenes World Cup-finale og herrenes skiflygings- VM ble også avlyst.
Det betyr at norske hoppere og trenere har fått mye ledig tid. Akkurat det gir en gylden muligheten til å gi tilbake til folk som trenger hjelp til å handle matvarer eller medisiner.
– Hoppsporten er en idrett hvor utøverne fra dag én blir opplært i hva ord som dugnad, ildsjel og hardt arbeid betyr. Vi er alle avhengig av andre, og hverandre, og nettopp derfor er så gledelig å se at vi har 100 prosent oppslutning om en kampanje som handler om at vi nå kan gi litt tilbake til samfunnet som gjør det mulig for oss å drive med det vi aller helst vil. Om vi kan bidra til at noen klarer seg litt bedre enn de ville gjort uten vårt bidrag, så gir det oss mye. Vi ønsker å spre varme tanker i praksis, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen
 

FRIVILLIG ARBEID

#HoppHjelpen har gått inn i en ny fase. Utøvere og trenere er blitt oppfordret til å melde seg som frivillige i hjemkommunene.
– Vi håper mange der ute kan få en litt bedre hverdag under en vanskelig tid med isolasjon og karantene. Spesielt overfor mange eldre håper vi å kunne bidra litt ekstra, sier Bråthen videre.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy