Venter 250 deltagere til Eggedalsrennet
1659 Views

Venter 250 deltagere til Eggedalsrennet

Januar 23, 2023
Eggedalsrennet
Skrevet av:

Dagfinn Kern-Rosenvinge

Eggedalsrennet kan spore sin historie tilbake til 80-tallet. Med millioner investert i løypene venter Anne Kristi Marken og Eggedal IL innrykk av rundt 250 deltagere søndag 29. januar…

Kan du fortelle kort om Eggedalsrennet?

-Eggedalsrennet har vært en årlig begivenhet helt siden 80-tallet. Rennet gikk den gang av stabelen før jul. Målgruppen er fra 8 år opp til seniornivå. Alle barn og unge kan delta, så lenge de er medlem av en klubb. Både Sparebank1 Cup og KM fristil finner sted under Eggedalsrennet søndag 29. januar. 

Anlegget vi benytter ligger ved Eggedal skole, med 2, 3 og 5km skiløype. Totalt har vi brukt 4 millioner kroner på å utbedre løypene våre. Vi kan skilte med nytt lysanlegg og tilgjengelighet sommer som vinter. 

Hvem står bak rennet? 

-Arrangør er Eggedal IL – som har rukket å runde 128 år som idrettslag. TD er Olaf Haug fra Mjøndalen. 

(artikkelen fortsetter under bildet)

Eggedalsrennet
Bilde: Eggedal IL

Hvilke forventninger har dere med tanke på antall deltagere? 

-På tampen av det gladet 80-tallet var deltagertallet like oppunder 500. Selv om glansdagens tid er forbi, håper vi likevel på rundt 250 deltagere. 

Øvrig informasjon om Eggedalsrennet? 

-Startkontingenten følger Norges Skiforbunds satser. Altså, 130-170kr. Ytterligere informasjon om arrangementet ligger på hjemmesidene våre og på Facebook. Resultatene vil publiseres på nevnte steder, i tillegg til Buskerud skikrets sitt nettsted. 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy