Et VM med korte veier

VM Seefeld

Seefeld med sine 3000 innbyggere...Vis mer

I 1964 og 1976 var Seefeld olympisk arena for de nordiske grenene under de olympiske vinterlekene i Innsbruck. I 1985 arrangerte landsbyen for første gang Ski-VM, nordiske grener og om kort tid er det i Seefeld medaljene skal utdeles nok en gang.

Sentral beliggenhet
Seefeld ligger på 1180 meter over havet, og er en landsby i Tirol i Østerrike. Innbyggertallet er på rundt 3000, og den sentrale beliggenheten gjør at en kan oppleve mye på kort tid. For eksempel turer til Garmisch-Partenkirchen eller Innsbruck er bare en halvtimes togtur unna.

Naturen og mulighetene for aktivitet hele året er enormt. Her venter kilometervis med turveier, sykkelruter, preparerte skiløyper, golfbaner, alpinanlegg og bademuligheter. Den bilfrie landsbykjernen har mange restauranter, cafèer og butikker.

Like ved sentrum
VM i Seefeld, blir et VM med korte veier. Langrennsarenaen, hopp liten bakke og Medail Plaza ligger bare noen få gå minutter fra Seefeld sentrum. Hopp stor bakke arrangeres i Innsbrucks berømte bakke «Bergisel». Togturen fra Seefeld til Innsbruck tar 30 minutter.

 


Mange muligheter:Å gå på ski i Seefeld om vinteren er en naturlig ting. Her venter mange mil på ivrige langrennsløpere. Foto: Stephan Elsler/Seefeld.com

Slik kommer du deg dit:

-Seefeld er lett tilgjengelig med fly og tog. Den nærmeste internasjonale flyplassen ligger i Innsbruck, 24 kilometer fra Seefeld.
-Det er også mulig å fly til München i Tyskland og reise inn til Østerrike. Fra München flyplass går det direktebuss til VM-landsbyen. Bussturen tar omtrent to timer.
-Flere selskaper selger pakkereiser med fly fra Gardermoen, stadionbilletter, hotell i nærliggende landsbyer, mat, lokal transport og stadionbilletter.

Nettside Seefeld: seefeld.com
Nettside med kart over VM løypene:wm2019.comdesign.net

 

 

 

 

Kategori
AktueltPremium

RELATERTE INNLEGG