Garmin overtar distribusjon service og support av Tacx produktene
1295 Views

Garmin overtar distribusjon service og support av Tacx produktene

Garmin Ltd. annonserte tidligere i år at de kjøpte Tacx Onroerend en Roerend Goed B.V (“Tacx”), kjent for sine innovative sykkelprodukter.

September 08, 2019
FÅR NY EIER: Den 1. oktober 2019 overtas distribusjon, service og support av Tacx produktene av Garmin.
Skrevet av:

administrator

Tacx har i mange år vært privateid og har utviklet og distribuert sykkelruller for innendørs bruk, verktøy, tilbehør, programvare og applikasjoner.

 

FRA OKTOBER

Den 1. oktober 2019 overtas distribusjon, service og support av Tacx produktene av Garmin. Cycle Service Nordic (tidligere distributør) beholder muligheten til å kjøpe produktene frem til 1. oktober og selger disse frem til 15. november. Tacx produktene skal fortsatt selges gjennom de samme forhandlerne som tidligere. I tillegg til utvalgte Garmin forhandlere. Markedsledende, med mer enn femti års erfaring, er Tacx kjent for sine innovative produkter.

De nyeste og mest kjente er NEO 2 og NEO Bike som måler hastighet, kraft og kadens. Tacx sykkelruller gir en realistisk simulering og kan kobles sammen med flere ulike treningsapplikasjoner, slik at syklisten får maksimalt ut av treningen. Tacx har også utviklet egen programvare og applikasjoner som inneholder treningsplaner, dataanalyser, filmer, mulighet for å se live-konkurrenter med mer.

– Vi takker Cycle Service Nordic for godt samarbeid og gleder oss til å se fremover sammen med Garmin, forteller Koos Tacx. Med Garmins posisjon i markedet og deres globale distribusjonsnettverk, blir det spennende å se hvordan vi kan utvikle vår teknologi og våre produkter for syklisten.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy