Hovedlandsrennet Hopp og Kombinert
2703 Views

Hovedlandsrennet Hopp og Kombinert

Februar 19, 2023
Bilde: Skogn IL Ski
Skrevet av:

Dagfinn Kern-Rosenvinge

Klar for Hovedlandsrennet? Skogn IL Ski og IL Varden Meråker inviterer til hopp, kombinert og langrenn. Tine Ringstad gir oss alt vi trenger å vite…

Kan du fortelle kort om arrangementet?

-Hovedlandsrennet for 15 – og 16-åringer tildeles klubber som søker til Skiforbundet om å få være arrangør. I år er det altså Skogn IL og IL Varden Meråker som arrangerer i tospann. 

På Skogn avvikles hopp – og kombinert-konkurransene. Sistnevnte går av stabelen fredag, spesial-hopprenn og kombicross lørdag, mens lagkonkurranse hopp finner sted søndag. 

Hoppbakkene ligger i Torsbustaden, Skogn – og eies av Torsbustaden Skisenter. Skogn IL Ski benytter anlegget til skiaktivitet, både hopp, kombinert og langrenn. Hopprennene foregår i K63, og det er mulighet for å konkurrere i K45 for de som ikke har kommet like langt i hoppkarrieren. Kombicross skjer i hopp/skileik-området vårt. Langrennsdelen av kombinert skjer på Bumyra Skistadion i Markabygda. 

Hvem står bak rennet?

-Det er som nevnt Skogn IL og IL Varden Meråker som arrangerer dette sammen. TD for hopp og kombinert er Ole Henrik Tisløv, mens rennleder er Tore Svendsen. Rennleder kombinert langrenn er Geir Svendsgård-Roe. 

Hvilke forventninger har dere med tanke på antall deltagere?

– Vi hadde ca 60 deltagere i hopp og kombinert i 2022. Vi har planlagt med utgangspunkt i samme deltagerantall også i 2023. 

Øvrig informasjon

– Påmelding foretas via Skiforbundet, og deltageravgiften er 180kr pr gren. Resultatene publiseres på Skiforbundets nettsider.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy