–Jaaaaaaaa! –Jeg er målløs!

–Det er ikke til å tro. Jeg er målløs. Det kjennes fantastisk, sa Martin Johnsrud Sundby like etter målgang da han vant gull på 15 kilometeren i dag. Martin Johnsrud Sundby avsluttet vanvittig sterkt på 15 kilometer klassisk i løssnøen i Seefeld og tok sitt første individuelle VM-gull i karrieren. Sundby åpnet beskjedent og lå 13,9 sekunder bak Aleksandr Bessmertnykh...

SEEFELD, ØSTERRIKE 20190227. Martin Johnsrud...Vis mer

–Det er ikke til å tro. Jeg er målløs. Det kjennes fantastisk, sa Martin Johnsrud Sundby like etter målgang da han vant gull på 15 kilometeren i dag.

Martin Johnsrud Sundby avsluttet vanvittig sterkt på 15 kilometer klassisk i løssnøen i Seefeld og tok sitt første individuelle VM-gull i karrieren. Sundby åpnet beskjedent og lå 13,9 sekunder bak Aleksandr Bessmertnykh etter 9,8 kilometer, men nærmet seg kilometer for kilometer, meter for meter, på slutten av løpet. I mål var han 2,9 sekunder foran russeren. Gullet er Sundbys første individuelle gull i et internasjonalt mesterskap.

–Martin er super dedikert. Han har vært en driver for norsk langrenn de siste åra. Det er så fortjent, sa Vidar Løfshus like etter målgang.

Kategori
AktueltPremium

RELATERTE INNLEGG