–Jaaaaaaaa! –Jeg er målløs!

–Det er ikke til å tro. Jeg er målløs. Det kjennes fantastisk, sa Martin Johnsrud Sundby like etter målgang da han vant gull på 15 kilometeren i dag. Martin Johnsrud Sundby avsluttet vanvittig sterkt på 15 kilometer klassisk i løssnøen i Seefeld og tok sitt første individuelle VM-gull i karrieren. Sundby åpnet beskjedent og lå 13,9 sekunder bak Aleksandr Bessmertnykh...

SEEFELD, ØSTERRIKE 20190227. Martin Johnsrud...Vis mer

–Det er ikke til å tro. Jeg er målløs. Det kjennes fantastisk, sa Martin Johnsrud Sundby like etter målgang da han vant gull på 15 kilometeren i dag.

Martin Johnsrud Sundby avsluttet vanvittig sterkt på 15 kilometer klassisk i løssnøen i Seefeld og tok sitt første individuelle VM-gull i karrieren. Sundby åpnet beskjedent og lå 13,9 sekunder bak Aleksandr Bessmertnykh etter 9,8 kilometer, men nærmet seg kilometer for kilometer, meter for meter, på slutten av løpet. I mål var han 2,9 sekunder foran russeren. Gullet er Sundbys første individuelle gull i et internasjonalt mesterskap.

–Martin er super dedikert. Han har vært en driver for norsk langrenn de siste åra. Det er så fortjent, sa Vidar Løfshus like etter målgang.

Kategori
AktueltPremium