Jippi, det blir SKIsport Sommer Grand Prix

GLADMELDING! Nå som regjeringen har åpnet for arrangementer på offentlig sted for inntil 200 personer fra 15. juni, så får vi likevel muligheten til å arrangere skiskytter/skiskolen vår på Geilo, SKIsport sommer Grand Prix, i juni og august. Dette er et samarbeid mellom Geilo IL, NTG Geilo og SKIsport, med sprintrenn i august og sommerskiskoler i uke 26 og...

GLADMELDING!

Nå som regjeringen har åpnet for arrangementer på offentlig sted for inntil 200 personer fra 15. juni, så får vi likevel muligheten til å arrangere skiskytter/skiskolen vår på Geilo, SKIsport sommer Grand Prix, i juni og august. Dette er et samarbeid mellom Geilo IL, NTG Geilo og SKIsport, med sprintrenn i august og sommerskiskoler i uke 26 og 33.

KALDT BAD: Når gjørma må av...

Flere bilder fra fjoråret HER

Hovedtrenere er tidligere landslagstrener i skiskyting og langrenn Steinar Mundal + Øyvind Olstad, Sportssjef langrenn og skiskyting på NTG Geilo. Tidligere landslagstrener Espen Nordby Andersen er treneransvarlig.

Det er fremdeles noen ledige plasser og vi vil gjerne informere unge skiskyttere og deres foresatte om at skiskolen på Geilo kommer til å avholdes og at det fremdeles er mulig med påmelding.

Link til informasjon og påmelding: https://skisport.no/skisport-sommer-grand-prix-2020/

Vi understreker at vi selvfølgelig vil følge smittevernreglene i alt vi gjør (overnatting, bespisning, møter, trening og sosialt samvær), så alle deltagere og trenere skal føle seg trygge og ivaretatt.

Bli bedre kjent med trenerne HER

Vennlig hilsen SKIsport Sommer Grand Prix

FRA BEGGE SIDENE AV FJELLET: Siste helgen i juni deltok omkring 60 unge mellom 11 til 15 år fra begge sidene av fjellet på SKIsport Sommer Grand Prix.

Kategori
AktueltPremium