Johannes Høsflot Klæbo med ny Fischer-avtale
3271 Views

Johannes Høsflot Klæbo med ny Fischer-avtale

Mai 06, 2022
Skrevet av:

Kristin Roset

Johannes Høsflot Klæbo (25) og Fischer er blitt enige om en ny avtale. Nå går de for fire nye år. Det vil si at avtalen varer til og med OL i Italia i 2026 (foto: Fischer).

Spesielt knyttet til Speedmax

Merkevaren Fischer med ski, skistøvler og bindinger i sin portefølje går dermed videre i sitt samarbeid med Johannes Høsflot Klæbo. Trønderen får en avtale som er spesielt knyttet til Fischers Speedmax-pakke.

Fischer og Høsflot Klæbo har hatt et samarbeid siden Johannes Høsflot Klæbo var 18 år. Også i barneårene gikk han på ski fra Fischer.

Det betyr at Johannes Høsflot Klæbo blir en strategisk ambassadør for Fischer også i de kommende sesongene.

– Vi har valgt å lande på nok en periode med Fischer. Beslutningen er først og fremst basert på pakken med ski, skistøvler og bindinger, men det er også en totalvurdering som ligger i det som Fischer har å by på, sier Johannes Høsflot Klæbo.

Mye tid på testing

– Jeg jobber alltid for utvikling, både hos meg selv og med utstyret som jeg bruker. Jeg brukte mye tid på testing etter sesongslutt og lærte en hel del i den prosessen. Jeg vet at jeg har fått gode produkter og anbefalinger hos Fischer i mange år. Gleder meg til fortsettelsen med Fischer, sier Johannes Høsflot Klæbo.

– Jeg kjenner Fischer og skienes egenskaper veldig godt. Jeg vet hva jeg har – og jeg vet hva jeg får. Dette blir garantert bra. Det er ski på aller høyeste nivå, og det trenger jeg, sier Høsflot Klæbo.

Det er manager og pappa Haakon Klæbo som har forhandlet frem avtalen på vegne av Johannes.

– Dette er en mer helhetlig og strategisk avtale med Fisher. Vi er svært godt fornøyde med å gå videre med Fischer. De er profesjonelle. Vi har svært gode erfaringer med Fischer, sier Haakon Klæbo.

God plattform

Gerhard Urain, Head of Racing Service Nordic hos Fischer, er tilfreds med å ha sikret seg Johannes Høsflot Klæbo for en ny og lang periode.

– Vi er veldig fornøyde med at Johannes er overbevist om at vår totalpakke med ski, bindinger og skistøvler er den beste etter omfattende testing – og at han derfor vil fortsette samarbeidet i fire nye år. Denne langsiktige avtalen er en god plattform for videre utvikling og suksess som vi jobber for, sier Gerhard Urain.

– Vi vil yte maksimalt for å tilby Johannes det beste utstyret slik at han skal realisere sine målsettinger, sier Gerhard Urain.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy