BREAKING NEWS!
2147 Views

BREAKING NEWS!

Mai 20, 2016
Skrevet av:

Melina Meyer Magulas

Endelig kan jeg dele dette med dere! Denne skisesongen synes jeg blir ekstra spennende, men også utfordrende og kanskje, bare kanskje, med en liten bismak.

Gratulerer, kjære!

Min kjære mann, bestevenn og skitrener Eirik Myhr Nossum er ny trener på herrenelandslaget!

Jeg er så klart superstolt og som inhabil wifey synes jeg så klart at han er den beste kandidaten med sin kombinasjon av høy utdanning, relativt lang erfaring og kompetanse på både det praktiske og administrative ved langrennssporten. Ikke at jeg vet hvem alle de andre kandidatene var, men dere skjønner greia. Siden jeg bor med Eirik og vi diskuterer veldig mye treningsfag i heimen vet jeg at han har mye bra å komme med og jeg har faktisk alltid tenkt at det jeg håper han fortsetter å jobbe på en måte som gjør at han får brukt alt han kan i teoretisk og praktisk kombinasjon. Av og til overrasker han meg med innovative ideer og synspunkt, men han  er på mange måter stor fan av de norske treningstradisjonene. Jeg håper han får lære mye og utvikle seg masse sammen med dette rå laget, som skal bli enda råere.

Gratulerer, kjære. Nå er det bare å brette opp ermene og jobbe på!

So Long, LYN SKI

Så er det litt bismak, eller kanskje heller usikkerhet, rundt dette og for flere enn bare meg. Når noen bytter jobb er det alltid noen som mister kollegaen sin eller treneren sin. Samtidig som det er litt trist, er det også en anerkjennelse til LYN at disse trenerne blir hentet til proffejonelle lag. Nå kan man si at det er litt spesielt at to trenere i senioravdelingen bytter jobb i samme sesong, men det er ikke all timing man rår over. Hans Kristian Stadheim har som kjent gått over til Leas Plan Go.

Jeg fortsetter selvfølgelig i mitt kjære LYN SKI, og opplegget som tilbys der med Jostein Moe som hovedtrener er helt utrolig bra! Så blir det spennende å se hvem som kommer inn for å fylle én Stadheim-sko og én Nossum-sko. Akkurat nå er det veldig praktisk å være gift med treneren sin, kjenner jeg. Uansett tror jeg det vil bli nok en kjempefin LYN-sesong.

Å dra på samling og på skirenn uten Eirik er noe jeg gruer meg litt til, men har gjort det litt mer det siste året og det går helt fint, men han er jo grunnen til at jeg begynte å gå på ski og så har det raskt kommet andre ting som har gitt langrennstreningen en annen dimensjon. Nå håper jeg at vi er to her hjemme som skal til Lahti i vinter, dog med ulike lag, så det er bare å gunne på!

Håper du vil føle med og heie på langrennsgutta i vinter, og litt på Eirik 🙂

Melina

5719867_2988249 Thumbnail.ashx

beito_13_01_f_erikborg
Foto: Langrenn.com

G-Tittel-tour_001_ingr_1167204c[1]

JAHmyhrnossumNett
Foto: Jonas A. Holberg. Trønder-Avisa
706658
Foto: Dagens Næringsliv

13juin10c 11178425_10153319756085452_95948036_n

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy