Må man satse som 12-åring for å bli verdensmester?
2213 Views

Må man satse som 12-åring for å bli verdensmester?

DEBATT: Martine Engebretsen er en ung utøver med meninger. De deler hun i debatten førstkommende lørdag. Foto: Eirik Lund Røer

Oktober 28, 2015
Skrevet av:

Eirik Lund Røer

SKIsport inviterer til debatt kommende lørdag.

Hva er det som kjennetegner Norges viktigste og beste utøvere gjennom tidene? Er det slik at man må satse knallhardt fra barnealder for å bli verdensmester? Hva skal til? Dette er spørsmål vi stiller når vi inviterer til debatt på SkiExpo og SykkelExpo lørdag 31. oktober klokken 12:30. I et samarbeid med Sykkelmagasinet ønsker vi å diskutere hvordan aktive barne- og ungdomsutøvere legger opp treningen, og ikke minst å diskutere foreldrenes rolle. Skal foreldrene pushe på for at barna skal nå målene uansett? Eller skal de fungere som rådgivere ved å sørge for at den aktuelle utøveren matches etter boka? Og hva er fasiten?

I panelet sitter Mads Kaggestad, Knut Nystad, Fredrik Aukland, Susanne Andersen og Martine Engebretsen. De to sistnevnte er selv unge utøvere og har satset knallhardt mot å komme der de er i dag. Og de er langt fra ferdige.

Vi ønsker gjerne å høre publikums erfaringer og innspill på temaet. Derfor inviterer vi nettopp våre lesere til å komme med spørsmål, både før og under debatten. Kontakt oss på e-post for å sende inn spørsmål på forhånd.

Vel møtt!

kjetil@sportmedia.no (redaktør Sykkelmagasinet)

eirik@sportmedia.no (redaktør Skisport)

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy