Prestasjon vs. Resultater
1657 Views

Prestasjon vs. Resultater

Mars 14, 2016
Skrevet av:

Melina Meyer Magulas

Noen ganger betyr enkeltprestasjonen mer enn resultatet.

Norgescup på Lygna kom og gikk. Da de planlagte utenlandsrennene mine ikke skjedde kunne jeg hvertfall trøste meg med at jeg hadde planlagt å være i form på NC-helgenn. Det var jeg også!

Selve resultatet på 10 km skate er ikke så mye å skryte av, men jeg er veldig fornøyd med prestasjonen min når jeg ikke er så langt bak samtlige som jeg har hvert før, klarer å løse teknikkoppgaver og føler jeg bare kan gå på. Trening virker, dere! Så lenge det er god utvikling føles alle treningstimer man legger ned verdt det.

Sjelden har vel noen smilt mer for en siste plass! For å sette det hele i litt perspektiv kan jeg melde at jeg fikk like mange FIS punkter for denne 67.plassen som for en 2.plass på FIS renn i Hellas. Sprøtt. Dette kan jo svinge veldig avhengig av hvem som deltar.

De kommende NM-løypene på Lygna er kjempefine og skøyteløypa vi gikk på søndagen er en skikkelig jageløype. Ikke allverdens tid i hockey der, nei. Sikkert flere enn meg som følte de måtte dra på med litt lavgang og enkelt dans. Den siste brattbakken før runding står i stor kontrast til resten av løypa. Nå var det hvertfall kjempegøy å gå skirenn og å se at jeg stadig går fortere, hvertfall i skøyting, som på papiret har hvert dårligst til nå.

Til helgen venter Birken og starten på en treningssyklus med ganske mye trening før oppslipp mot NM. Bah! Birken er langt å gå for en som ikke trener til langløp, men utrolig bra trening da. Nå gjelder det å trylle litt engasjement til lørdag!

Skal dere gå? Nå er jo de tider forbi at startnummrene blir revet bort (Birken gikk vel på en smell da det ble avlyst ene året) , så det er sikkert muligheter for å blir med over fjellet.

Foto: Eirik Lund Røer. Eiluro
Foto: Eirik Lund Røer. Eiluro

Happy Skiing!

Melina

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy