Magnus Krog legger opp
2577 Views

Magnus Krog legger opp

April 19, 2021
Skrevet av:

Kristin Roset

Kombinertutøver Magnus Krog (34) fra Høydalsmo IL legger opp.

Krog debuterte allerede i verdenscupen i Trondheim i desember 2008. Han tar med blant annet tre individuelle verdenscupseiere i karrieren, OL-gull i lag, bronse individuelt OL og sølv i både lagkonkurranse og teamsprint fra ski-VM. Magnus Krog går inn i historiebøkene som en av flere store norske kombinertutøvere som har prestert i verdenstoppen i over 10 år.

– Etter en fantastisk reise som utøver i kombinert er det nå på tide å avsliutte som utøver. Det har vært mye motgang som har gjort til at jeg har fått testet meg selv på veldig mange tøffe områder og lært veldig mye av det. Men mest av alt fantastiske opplevelser og store prestasjoner sammen med en gjeng av ypperste klasse. Denne delen av livet kommer til å bli et savn, samtidig som jeg kjenner det blir veldig spennende med nye muligheter og litt mer tid med familie og barn, sier Krog.

– Stolt over det jeg har oppnådd

Planen til 34-åringen er å bli ferdig landmåler/oppmålingsingeniør våren 2022 på Gauldal Fagskole.

– Der er det et fantastisk flott miljø, og dyktige lærere som har lagt til rette for en god kombinasjon med utdanning og idrett. Karrieremulighetene er mange og varierte, og det er en spennende bransje. Om det er her jeg går videre er jeg enda ikke sikker på, og er alltid åpen for spennende tilbud. Jeg er stolt over å ha oppnådd prestasjoner og mål de færreste klarer, og med meg på reisen har jeg møtt og blitt kjent med mange flotte mennesker, forteller han.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy