NM Big Air og Slopestyle: Tredje året Trysil IL arrangerer
1946 Views

NM Big Air og Slopestyle: Tredje året Trysil IL arrangerer

Mars 28, 2023
NM Big Air
Skrevet av:

Dagfinn Kern-Rosenvinge

NM Big Air og Slopestyle arrangeres av Trysil IL og NOR Freeski fra 31. mars til 2. april, med 100 deltagere og bankett for 225 deltakere…

Kan du fortelle kort om NM Big Air og Slopestyle?

– NOR Freeski Norgesmesterskap Big Air og Slopestyle er i regi av Norfreeski (Freeskiforbundet), og arrangeres av Trysil IL. Det er tredje gang på rad Trysil IL står som arrangør. 

Målgruppen er jenter og gutter fra 2009-årgangen – som inkluderer alt fra de yngste til de beste i Norge. Arrangementet strekker seg over tre dager, fra 31. mars – 2. april. Vi har i tillegg bankett lørdag kveld, hvor det er ventet 225 deltager. Der skal det deles ut diverse priser, i tillegg til at det serveres underholdning. 

Slopestyle og Big Air står på menyen både i Junior – og Senior for jenter og gutter. Vi benytter anlegget til Skistar – Norges beste park i en årrekke – en aktør Trysil IL har et meget godt samarbeid med i forbindelse med ulike arrangement. Denne uka har det eksempelvis blitt arrangert NM i Apline grener i Trysil. 

Hvem står bak rennet?

– Som allerede nevnt er Trysil IL arrangør. Undertegnede, Stein Vidar Gulløien, er rennleder, mens Jarl Rune Kjemperud og Rolf Moen er med som TD. La meg også trekke frem den om lag 20 personer store dugnadsgjengen som er i sving i samfulle tre dager. For ikke å glemme all planlegging som er lagt ned i forkant av et Norgesmesterskap. 

Hvilke forventninger har dere med tanke på antall deltagere?

– Det ligger an til ca 100 deltagere hver dag. Fordelingen mellom gutter og jenter er ca 80/20. 

Øvrig informasjon om NM Big Air og Slopestyle

– Du må være født i 2009 for å kunne delta, samt at du besitter FIS-lisens. Startkontigenten pr disiplin er 275kr. Ytterligere informasjon om arrangementet ligger tilgjengelig både på Nor Freeski og på Facebook – hvor resultatene legges ut fortløpende. Arrangementet strømmes direkte på YouTube – noe som besørges av Geilo TV. 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy