Ny SKIsport utgave i trykk

Det er en god stund siden utgave 3 av SKIsport kom ut, men forrige fredag gikk utgave 4  i trykk. Denne gang er Helene Marie Fossesholm portrettet vårt. Vi har vært hjemme hos Vestfoss-jenta, og får høre hennes tanker om framtiden. Vi har også besøkt Pål Gunnar Mikkelsplass. Den spreke 59 åringen holder seg i god form med å...

Det er en god stund siden utgave 3 av SKIsport kom ut, men forrige fredag gikk utgave 4  i trykk.

Denne gang er Helene Marie Fossesholm portrettet vårt. Vi har vært hjemme hos Vestfoss-jenta, og får høre hennes tanker om framtiden. Vi har også besøkt Pål Gunnar Mikkelsplass. Den spreke 59 åringen holder seg i god form med å være trener og å bygge skigarder. Vi fikk også treffe sønnen Kristen som satser på ski.

Helene er SKIportrettet i kommende utgave. Foto: Tore Shetelig

SKIsport Sommer Grand Prix gikk av stabelen for andre gang. Det var mye usikkerhet rett før første uka på Geilo på grunn av korona, men heldigvis fikk vi arrangert begge ukene. Det møtte opp totalt 100 deltagere, og etter trenerne og bildene og dømme var dette to vellykkede treningsuker for ungdommene.

SKIsport Grand Prix på Geilo.

Vi har også flere tester og by på.

Dette og mye mer kan du lese om i kommende utgave. Snart kommer det en leserundersøkelse om hvordan dere lesere ønsker at både magasinet og nettet skal inneholde. Vi håper du vil svare på denne.

Hilsen Kristin Roset, redaktør

Kategori
AktueltPremium