Ny utgave av SKIsport

Utgave 2 av SKIsport 2019 er i postkassen, og Narvesen i disse dager. Her er litt av det du kan lese om: Fra Farmen-Trym, til Telemark-Trym: Sjøl om han var utrolig skuffet da han fikk sine første par telemarkski, følger han nå nærmest i skisporene til Sondre Nordheim. Skiferdighetene har gjort at Trym Nygaard Løken har gått fra å...

Utgave 2 av SKIsport 2019 er i postkassen, og Narvesen i disse dager. Her er litt av det du kan lese om:

Fra Farmen-Trym, til Telemark-Trym:
Sjøl om han var utrolig skuffet da han fikk sine første par telemarkski, følger han nå nærmest i skisporene til Sondre Nordheim. Skiferdighetene har gjort at Trym Nygaard Løken har gått fra å være Farmen-Trym til å bli Telemark-Trym. Men drømmen om OL-deltakelse kan gå i vasken.

Aksel Lund Svindals farvel etter en fantastisk karriere:
Aksel Lund Svindal, vår store alpinkonge tok farvel med skibakken etter VM sølvet i Åre. Han frykter derimot ikke for framtiden til norsk alpinsport. 

 

 

Ellers kan du lese om:

-Treningsmotivasjon

– Skismøring

-Skulder og nakkeplager:
Nakke og skulderplager kan henge sammen. Hos unge er det vanligst ved stress og statiske arbeidsstillinger. Hos eldre er det vanligere at det kan komme av degenerative påleiringer i nakken. Foto: Kristin Roset

 

-Tidligere toppidrettsutøvere om livet i dag

-Test av langrennsbukser

-Kosthold: Motivasjon for kostholdsendring
Å finne motivasjon til kostholdsendring handler i stor grad om å finne motivasjon til å endre livsstil. Dette er en prosess som vil ta tid hvis målet er en varig endring som man kan leve med. 

 

Pluss:

-Ung i sporet

-Turløperen

-Ungdomsspalten

-Petters hjørne

 

Av: Kristin Roset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategori
AktueltPremium