Operastjernen Eline Korbi sang inn sesongen for kombinertlandslaget Kombinert
1738 Views

Operastjernen Eline Korbi sang inn sesongen for kombinertlandslaget

November 13, 2023
Kombinertlandslaget
Skrevet av:

Tore Shetelig

Kombinertlandslaget hadde kick off for sesongen 2023/24 mandag – i de fantastiske lokalene til Den Norske Opera & Ballett i Bjørvika i Oslo.

Den lyriske sopranen Eline Korbi trollbandt alle utøvere og pressefolk med sin vakre stemme – før det var på tide å gå løs på de skifaglige intervjuene.

Man kan trygt si at kvinnen fra Jessheim på Øvre Romerike driver med toppidrett i kulturens verden,

-Det er et godt bilde. Vi operasangere jobber hele tiden i retning av å bli best mulig. Gjerne best i verden. Det heter seg jo at dere toppidrettsutøvere må ofre mye, sa Eline Korbi, henvendt til hele kombinertlandslaget.

Eline Korbi

FESTER IKKE

-For min del betyr ofring at jeg dropper å drikke alkohol, jeg fester ikke og jeg passer på stemmen min – ved å ikke prate for høyt. Det handler om å sette seg høye mål – og være villig til å gjennomføre dem, sa pent pyntede Eline Korbi til folket i flunkende nye treningsdresser. 

UTØVERNE PÅ BILDET

På bildet av kombinertlandslaget står i bakre rekke (fra v:) Kasper Moen Flatla, Jarl Magnus Riiber, Simen Tiller, Andreas Skoglund, Espen Andersen, Jørgen Graabak og Jens Oftebro.

Foran (fra v.): Ida Marie Hagen, Marte Leinan Lund, Ingrid Låte og Gyda Westvold Hansen. FOTO: TORE SHETELIG.

Les intervju med Jørgen Graabak, OL-kongen – med fire gull og to sølv, i nummer fire 2023 av magasinet Skisport. Bladet kommer i postkassene til abonnentene 7. desember.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy