Shimano RC902 fører ytelse i verdensklasse til et nytt nivå

Sykkelsko er så mye mer enn noe man tråkker pedalene rundt med – hver sko trenger riktig kombinasjon av støtte, bevegelse og komfort for sitt egnede bruksområde og type rytter. Ved å studere tråkkbevegelsen og fotbevegelsen til noen av verdens beste syklister så har Shimano vært i stand til å lage funksjon- spesifikke områder for den nye RC902 skoen,...

Shimano

Sykkelsko er så mye mer enn noe man tråkker pedalene rundt med – hver sko trenger riktig kombinasjon av støtte, bevegelse og komfort for sitt egnede bruksområde og type rytter. Ved å studere tråkkbevegelsen og fotbevegelsen til noen av verdens beste syklister så har Shimano vært i stand til å lage funksjon- spesifikke områder for den nye RC902 skoen, noe som løser en teknisk gåte, nemlig det å bruke forsterket mesh og lær i lag for å gi maksimal passform, stivhet, holdbarhet, fleksibilitet og pusteegenskaper.

I tillegg til karbonfibersålen, som topper SHIMANOs skala på nivå 12, så har kraftoverføringen blitt optimalisert ved bruk av den nye anti-twist stabilisatoren i hælen. Fotbevegelsen og tråkkbevegelsen til profesjonelle ryttere ble analysert for å identifisere hvor kraften kommer fra under eksplosiv akselerasjon. Resultatet av dette var et nytt design på hælkappen, med en kombinasjon av fleksible og rigide materialer som er bygget for å håndtere de kraftige vridende kreftene som blir generert under ekstrem akselerasjon.

 

Til slutt, så har vi laget den perfekte passformen over alle variasjoner av størrelser (inkludert normale størrelser, halvstørrelser, brede størrelser og damestørrelser). Altså, en ny gåte som vi har funnet svaret på (hvordan lage en sko som passer for alle). En ny 360° Surround Wrapping overdel pakker inn foten i en støttende kokong, hele veien fra overdelen og rundt yttersålen for å gi en utrolig passform med overlegen komfort for alle syklister.

Lukkesystemet på RC902 er basert på BOA Fit System Li2 strammeskruer med to-veis justering og den har også Silvadur behandling som gjør at skoen lukter godt over lang tid. RC902 er tilgjengelig i blå, svart, hvit og en rød premium S-PHYRE-forhandler farge.

RC902 har en matchvekt på 235g og kommer i størrelser fra 36 til 48 i 4 farger. Den damespesifikke RC902 modellen (RC902-W) kommer i hvit farge og har en smalere lest og smalere overdel, den er tilgjengelig i størrelsene 36 til 44.

 

Kategori
AktueltUtstyrsnytt