SKIsport Sommer Grand Prix: – Jeg gleder meg veldig!

Det er bare en måned igjen til første uka av SKIsport Sommer Grand Prix. Vi er veldig glade for at regjeringen bestemte at arrangement på offentlig sted med inntil 200 personer kan arrangeres etter 15. juni. Det passet oss midt i blinken. Påmeldingene begynner virkelig å ta seg opp, noe en av trenerne, Steinar Mundal er svært glad for....

Det er bare en måned igjen til første uka av SKIsport Sommer Grand Prix. Vi er veldig glade for at regjeringen bestemte at arrangement på offentlig sted med inntil 200 personer kan arrangeres etter 15. juni. Det passet oss midt i blinken.
Påmeldingene begynner virkelig å ta seg opp, noe en av trenerne, Steinar Mundal er svært glad for.

–Jeg må si at dette gleder jeg meg kanskje ennå mer til nå siden det har vært en så spesiell tid. Vi var en stund redde for at det spøkte for sommerskiskolen, men den redselen har nå bare gått over glede og forventninger, sier den garvede og svært kunnskapsrike treneren.

Steinar er 69 år og sprek som få. Mundal kommer opprinnelig fra Brekke i Sogn, men bor på Konnerud. Han har bakgrunn som landslagstrener, men er i dag trener for Team Telemark og hjelper flere lovende utøvere på hjemstedet.

–Det er spennende å jobbe med unge skiløpere og skiskyttere. Det er de som er framtiden vår, og det er et privilegium å få være med å forme dem. Jeg har tross alt noen år på baken i dette gamet, sier han og smiler.

Mundal stortrives på Geilo.

–Jeg kjenner mange her, og stedet er perfekt for trening. Flotte arenaer og vakker natur. Alt skal ligge til rette for to gode treningsuker, sier han og legger til at ungdommen skal bli tatt godt vare på.

Steinar Mundal ser fram til å møte ungdommene på Geilo.

Om SKIsport Sommer Grand Prix


Meld deg på HER

Uke 1: 21-26.  juni 2020

Uke 2: 10-15. august 2020

Hvor: Geilo. Deltakerne bor på Bardøla Hyttegrend. Alle måltider blir servert her.

Hvem: Alle i alderen 11-15 år

Langrennsløpere/skiskyttere

Årskull 2007 – 2008 – 2009.

Spesialopplegg for årskull: 2005-2006.

Pris: Inkl. opphold med alle måltider og kursavgift. Søskenrabatt Kr 500

Uke 1: Kr 5 350,- / Uke 2: Kr 5 450,-

(Verv en venn og spar 10%)

 

FRA BEGGE SIDENE AV FJELLET: Siste helgen i juni deltok omkring 60 unge mellom 11 til 15 år fra begge sidene av fjellet på SKIsport Sommer Grand Prix.
Foto: Ragnar Singsaas

Flere bilder av fotograf Ragnar Singsaas (fra fjoråret) HER

Hovedtrenere er tidligere landslagstrener i skiskyting og langrenn Steinar Mundal + Øyvind Olstad, Sportssjef langrenn og skiskyting på NTG Geilo. Tidligere landslagstrener Espen Nordby Andersen er treneransvarlig.

Link til informasjon og påmelding: https://skisport.no/skisport-sommer-grand-prix-2020/

Vi understreker at vi selvfølgelig vil følge smittevernreglene i alt vi gjør (overnatting, bespisning, møter, trening og sosialt samvær), så alle deltagere og trenere skal føle seg trygge og ivaretatt.

Bli bedre kjent med trenerne HER

 

Kategori
AktueltPremiumSommerskiskole