Spektakulær skikjøring i Trysil
3586 Views

Spektakulær skikjøring i Trysil

April 21, 2022
Skrevet av:

Kristin Roset

Freeski: Norgesmesterskapene i Trysil ble en helg fullspekket med spektakulær skikjøring, mye skiglede og moro!  NM-helgen startet med slopestyle-kvalifisering for herrene fredag. Som alltid leverte Trysil en bra course, men utfordrende værforhold med mye vind gjorde at vi måtte droppe det siste velkjente hoppet «nighten» av hensyn til utøvernes sikkerhet. Til tross for noe utfordrende forhold med mye vind leverte utøverne som vanlig!

Lørdag var det klart for slopestyle-kvalifisering for jentene, samt finaler for begge kjønn. Utøverne leverte sterk skikjøring og bra show for publikum, til tross for snøvær og tidvis mye vind. Når utøverne var ferdig å kjøre, var det trenerens tur til å lage show under «coaches battle». Dette ble et underholdende tilskudd til arrangementet for både publikum og utøvere. Lørdag kveld arrangerte vi tidenes første NOR Freeski Awards, der enda mer heder og ære skulle deles ut! Hvem som vant de ulike prisene kan dere lese mer om HER.

Søndag og siste NM-dag stod big air på programmet og endelig skinte sola i Trysil. Vinden hadde også roet seg slik at vi fikk gjennomført konkurransen på det største hoppet, «nighten». Det ble nok en dag med mye god skikjøring. NM-helgen og freeskisesongen ble rundet av med å dele ut kongepokal og kåre sammenlagtvinnerne av NOR Freeski Cupen 2021/2022.

 

I slopestyle hadde vi 80 utøvere på start og i big air hadde vi 73 startende utøvere.

 

FOTO: Josu Media

RESULTATER SLOPESTYLE

RESULTATER BIG AIR

VINNER AV KONGEPOKAL

NOR Freeski Cupen SAMMENLANGT

 

FOTO: Josu Media

 

 

FOTO: Josu Media

 

FOTO: Josu Media

 

Etter NM-gull i slopestyle og bigair i Trysil ble Sebastian Schjerve tildelt sin første kongepokal. FOTO: Josu Media

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy