Strålende påmeldingsstart
1130 Views

Strålende påmeldingsstart

OPPLEVELSER: SKIsports Sommerskiskole er en arena for opplevelser. Bli med og få et minne for livet. Foto: Eirik Lund Røer

November 05, 2015
Skrevet av:

SKIsport

SKIsports Sommerskiskole er fortsatt populær, og hundrevis satt klare da påmeldingen til neste års sommerskiskole åpnet onsdag.

Mange hadde fått med seg den tidlige påmeldingsstarten til SKIsports Sommerskiskole 2016, og da påmeldingen åpnet kl. 10:00 onsdag tok det ikke mange minutter før registreringene rant inn.

– Etter to minutter var vi 117 påmeldte, ett minutt senere nærmet vi oss 200. Vi er ydmyke og takknemlige over at Sommerskiskolen fremdeles er så populær, sier faglig ansvarlig Eirik Lund Røer.

Fortsatt ledige plasser

Ulik avslutning på skoleåret har gjort at uke 2 i år er mest populær blant deltakerne, men uke 1 følger hakk i hæl. Alt ligger med andre ord til rette for to fantastiske uker på Dalseter.

– Det er fortsatt ledige plasser, men det gjelder å være rask. Særlig uke 2 kan fort bli fulltegnet, fortsetter Lund Røer, og legger til at ukene er identiske i innhold og at mange av trenerne deltar hele perioden.

Dyktige trenere

Apropos trenere fortsetter Øyvind Olstad (uke 1) og Sindre Bergan (uke 2) som hovedansvarlige. Med seg får de mange kjente – og noen nye – instruktører som alle gleder seg til å dele av sin erfaring og kunnskap.

– Trenerrekrutteringen foregår fortløpende med påmeldingen, og vi satser på å ha et like fantastisk team som alltid når Sommerskiskolen starter i juni, avslutter Lund Røer.

Har du ikke meldt deg på SKIsports Sommerskiskole 2016 enda kan du gjøre det her!

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy