Test av kompresjonstøy fra Pressio
12235 Views

Test av kompresjonstøy fra Pressio

Mai 20, 2022
Skrevet av:

Kristin Roset

Sommertemperaturene har ikke brent oss på leggene helt ennå, men nok til at vi har fått testet Pressios kort tights og singlet.

PRESSIO Kort Tights 3» | Mid Rise

Pressios 3″ Compression Mid-Rise Shorts er utviklet med Pressios EcoPower CK, som er miljøvennlig og som benytter seg av en bransjeledende sirkulær strikketeknologi for best mulig kraft, komfort og stretch. Benytter seg av en miljøvennlige innfargings-teknologien som gjøres uten vann. Shortsens 36 gauge strikkestruktur gir best mulig støtte og er ikke gjennomsiktig. Flott passform sammen med elastiske sømmer gir en shorts som fremmer kroppens bevegelser uansett type treningsaktivitet.

Vår mening: Denne kort tightsen sitter godt på lårene, og rundt midjen. Nederst på lårene har tightsen en strikk som gjør at tightsen ikke sklir opp. Det er svært positivt. På innsiden av midjen er det plass til nøkler.

 

 

PRESSIO Ārahi Singlet

Med de to verdensledende, resirkulerte stoffene, EcoTech MF og EcoTech Vent, setter Ārahi Singlet en helt ny standard. Våre ingeniører har utviklet stoffer som gjør at tøyet har en enestående evne til å transportere vekk svette, langt bedre enn original polyester, ved å bruke en ny graderingsteknologi for de tynne trådene sammen med de nyeste filamentgarnene med høy kvalitet fra Unifis laboratorier i USA. I tillegg er Pressios EcoTech Vent konstruert med en 3D- stoffstruktur som gir optimal gjennomstrømning av luft som senker kroppstemperaturen. Sveising av kantbånd fra Framis Italia gir sømløse falder som gir mindre gnissinger mot hud og en førsteklasses komfort. Våre produkter har en anatomisk passform som er beregnet for løp.

Vår mening: Deilig og luftig singlet som er perfekt på varme sommerdager. Den ganger ingen steder og tørker kjapt etter vask. En klar favoritt på løpeturene.

 

PRESSIOS HISTORIE

Vi har samlet de beste hjernene i bransjen der vi samlet har som oppgave å gjøre sportstøy på en måte som aldri har blitt gjort før – lage produkter som er virkelig unike, ikke bare når det gjelder ytelse, men med et bærekraftfokus. Jamie Hunt, medgründer av 2XU, hvis fremtredende rolle var produktinnovasjon, bringer sin kunnskapsrikdom til Pressio. Pressio lager revolusjonerende garneteknologi og jobber med noen av verdens ledende stoffselskaper for å utvikle nye kombinasjoner av garn og strikkestrukturer. Han er kjent som en av en håndfull av de mest kreative sportstekstilingeniørene globalt i bransjen. Vi bruker resirkulert garn fra noen av verdens mest dyktige leverandører, fullt sporbart via World Recycle Standard. Ved siden av det siste innen farge teknikker for å minimere og eliminere fargestoffer fra å komme inn i vannveiene våre. Vi fokuserer ekstremt på hver kolleksjon for å utvikle denne metodikken videre. Vi lover å lede industrien når det gjelder å oppnå det fra et bærekraftsynspunkt, samtidig som vi leverer virkelig verdensledende produkter innen ytelse.

 

VITENSKAP

Det vitenskapelige samfunnet har tatt en tilnærming for å konkludere med at mange aspekter ved sportskompresjon er uprøvd. Pressio som merke ser ikke bort fra denne oppfatningen. Faktum er at de fleste kompresjonsplagg ikke er laget av ekte kompresjonsmateriale og bruker navnet bare for å markedsføre produktet. Videre brukte de fleste studier kompresjonstøy som ikke er optimale, og oppfylte ikke parameterne, som vi som merke ser på som kritiske.

  • Gradert kompresjon
  • Riktig styrke/kraft i kompresjonen

I våre 20 år med forskning, som inkluderte arbeid med noen av verdens største sportstestlaboratorier, ble det funnet at over 90% av kompresjonsmerkene ikke hadde gradert kompresjon. I tillegg ble det funnet at 50% ikke hadde den kraften som er nødvendig for å oppnå sanne fordeler. Dette er bare starten. Plaggene våre er laget for sport, da det ikke er noe poeng i å ha sportsklær som begrenser bevegelse og produserer overflødig varme. Vi fant den sanne kunsten å være i produksjonsprosessen, for å få til den graderte kompresjonen og rette kraften i kompresjonen, samtidig som den gir max komfort. Vi er i den unike posisjonen å kunne oppnå denne balansen.

 

FORSKNING OG TESTING

I alle studier vi har gjennomført under testing av kompresjonsplagg, har vi resultater som viser at påstandene våre er pålitelige og gyldige. Som merkevare er vi i startfasen. Vi har imidlertid verdens ledende team innen utvikling av kompresjon og sportsteknologi. Teamene våre har produsert kompresjonstøy og ferdige plagg som ligner parametere (og overgår) vellykkede studier, og bekrefter våre påstander.

Våre påstander inkluderer:

  • Maktbalansen over stoffets varp og innslag.
  • Stoffmodul og gjenoppretting.
  • En riktig gradert profil.
  • The balance of power across the warp and weft of the fabric.
    Fabric modulus and recovery.
    A correct graduated profile.

Forskning er et grunnleggende aspekt ved Pressio’s produktutvikling. Vi forstår hvordan vi bygger verdensledende fabrikasjoner og konstruerer dem til unike produkter. Det siste trinnet er uavhengig validering.

Vår viktigste forskningspartner er La Trobe University i Melbourne, Australia. La Trobe er sterkt investert i prestasjonssport og forskning ved å utvikle sin sportspark på 90 millioner dollar. I deres banebrytende idrettsparkanlegg og laboratorier er innovasjon innen fysiologi, biomekanikk, styrke og kondisjonering og rehabilitering av utøverne i fokus. Leder av vårt forskningspartnerskap ved La Trobe University er førsteamanuensis Matt Driller og Dr. Lachlan James. Førsteamanuensis Driller er en av de mest publiserte forskerne innen kompresjonsplagg for idrettsutøvere. Han har jobbet sammen med noen av verdens mest kjente kompresjonsmerker og har> 10 års erfaring som restitusjonsspesialist med eliteidrettsutøvere. Dr. James er en forsker og foreleser med fokus på styrke-makt vurdering og utvikling. Dr. James har 10 års styrke og kondisjonering og anvendt sportsvitenskapelig bransjeerfaring.
Lektor Driller og Dr. James overvåker ph.d. forsker, Alana Leabeater, hvis rolle er fullt dedikert til å forske på effekten av kompresjonsplagg på forskjellige aspekter av menneskelig fysiologi, biomekanikk og ytelse. La Trobe-forskerteamet jobber i nært samarbeid med Pressio for å forstå og validere effekten kompresjon har på idrettsutøvere og bidra til utvikling og design av produktene våre for å sikre at komprimeringsplaggene våre forblir bevisbaserte. Teamet vårt har allerede begynt å jobbe sammen med teamet ved La Trobe University, og startet et langsiktig partnerskap, noe som førte til vitenskapelig støtte for det som vil være verdens mest avanserte komprimeringsproduksjon.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy