Velkommen til nye skisport.no
1245 Views

Velkommen til nye skisport.no

ENDELIG: Vi smiler bredt når vi endelig lanserer nye nettsider. Foto: Eirik Lund Røer

Oktober 21, 2015
Skrevet av:

Eirik Lund Røer

For en sann glede det er å endelig lansere vår helt nye nettside. Nye skisport.no blir en viktig del av satsingen på SKIsport som produkt.

Du som skiinteressert lurer nok garantert på hva vi kan tilby av innhold på nett. Jeg kan røpe at nettet skal være et supplement til magasinet og skal ta for seg blant annet videoer, bildeserier og kommentarer. Samtidig vil blogg etter hvert bli en viktig del av nettsatsingen hvor en rekke norske skipersonligheter vil stå som skribenter.

Vi vil i tillegg fortsette vårt fokus på treningsstoff, utstyr- og produktguider samt profiler, og dermed kunne tilby deg et enda bedre og bredere produkt.

Som du kanskje har lagt merke til har vi også satt en feed til Instagram og Twitter på våre sider. På den måten kan du holde deg løpende orientert på hva som skjer i skiverden. Husk å bruke hashtaggen #skisportnorge når du poster skirelatert innhold i sosiale medier.

Håper du vil bli en flittig bruker av skisport.no. For å skape et produkt flest mulig er fornøyd med, trenger vi din tilbakemelding. Som jeg har sagt gjentatte ganger: Vær ikke redd for å ta kontakt med oss om du har ris, ros eller øvrige spørsmål.

God lesing.

Mvh
Eirik Lund Røer
Redaktør

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy