Velkommen til SKIsport Sommer Grand Prix på Geilo

–Vi skal lage den artigste og beste langrenn – og skiskyttercampen på Geilo! Sammen med hele Geilo, SkiSport, Sponsorcompagniet, Geilo IL og NTG på Geilo sikrer vi gode trenerkapasiteter, anlegg og flotte opplevelser øverst i Hallingdal. Uke 32 vil også avsluttes med et åpent rulleskirenn hvor de aller beste juniorene allerede er klare til start, sier Espen Nordby Andersen....

–Vi skal lage den artigste og beste langrenn – og skiskyttercampen på Geilo! Sammen med hele Geilo, SkiSport, Sponsorcompagniet, Geilo IL og NTG på Geilo sikrer vi gode trenerkapasiteter, anlegg og flotte opplevelser øverst i Hallingdal. Uke 32 vil også avsluttes med et åpent rulleskirenn hvor de aller beste juniorene allerede er klare til start, sier Espen Nordby Andersen.

Nordby Andersen har tidligere jobbet som skiskyttertrener på NTG Lillehammer, for NSSF junior og herrer elite. Han bor på Geilo og jobber med Skarverennet og Geilo Idrettslag.

 

Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix

Trygg og opplevelsesrik aktivitetsuke

–SKIsport Sommer Grand Prix skal være en trygg og opplevelsesrik aktivitetsuke for barn og ungdom i årskull 2004 – 2008. Vi kan tilby et meget variert trening og aktivitetstilbud i og rundt Geilo. Her har vi Geilo Skistadion som utgangspunkt, med fjell og nasjonalparker rundt oss, sammen med overnatting på koselige Bardøla Høyfjellshotell er rammene for en flott uke med mye moro til stede. Campene har fem overnattinger med ankomst søndag, og avreise fredagen etter, forteller Espen og legger til.

–Vi vil få besøk av elite – og juniorlandslagsløpere på campene, og i tillegg vil den profilerte treneren Steinar Mundal også være med på campen i uke 32. I tillegg har vi mange tidligere aktive og aktive løpere med trenererfaring som skal bidra som trenere under campene.

 

 

 

 

Gleder seg til skiskole

På spørsmål om hva han gleder seg mest til, er svaret klinkende klart.

–Til å møte glade og motiverte barn og unge.

 

Fakta:

Nettside for mer informasjon

Uke 1: 23-28.juni 2019

Uke 2: 4.-9.august 2019

For hvem: Skiskole for langrennsløpere/skiskyttere. Årskull 2006 – 2007 – 2008. Spesialopplegg for årskull 2004-2005.

Overnatting og mat: Deltakerne bor på Bardøla Hyttegrend. Alle måltider blir servert på Bardøla Høyfjellshotell.

MELD DEG PÅ HER

Skiskole 2019

Kategori
AktueltPremiumSommerskiskole