Vil du være trener på SKIsports Sommerskiskole?
1529 Views

Vil du være trener på SKIsports Sommerskiskole?

November 06, 2015
Skrevet av:

Benedicte Larssen

Norges eldste og beste sommerskiskole søker dyktige trenere til sommerens store begivenhet. Kanskje har du en trener i deg, eller er på jakt etter en passende sommerjobb?Med 400 ivrige ungdommer sier det seg selv at det er en stor gruppe deltakere som skal håndteres på en forsvarlig måte. Ikke minst er det et uttalt mål at samtlige deltakere skal reise hjem fra Sommerskiskolen som en bedre skiløper, og med minner og venner for livet.

Her spiller trenerne en svært viktig rolle!

Vi søker unge og gamle trenerspirer, aktive utøvere med øye for trenergjerningen eller tidligere aktive utøvere med kunnskap og erfaring å dele bort.

Kunne du tenke deg å jobbe som trener på SKIsports Sommerskiskole kan du sende en kortfattet søknad til sommerskiskolen@sportmedia.no

Du må være minimum 18 år for å være trener på Sommerskiskolen, men vi tar kun inn et begrenset antall av de aller yngste trenerne.

Det viktigste for oss er å samle et trenerteam som byr på seg selv, er engasjerte og ikke minst komplementerer hverandre. Det er selvfølgelig heller ingen ulempe om du har erfaring som deltaker fra SKIsports Sommerskiskole.

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy