OL GULL etter skiskytter thriller!
2510 Views

OL GULL etter skiskytter thriller!

Februar 05, 2022
Skrevet av:

Kristin Roset

MIX STAFETT SKISKYTING, (4X6KM):

1.etappe: Marte Olsbu Røiseland fikk problem med børsa på første skyting, men på andre skyting gikk alt som det skulle og Røiseland kunne veksle som førstemann til Tiril Kampenhaug Eckhoff. Selv var hun fornøyd med sitt eget løp tross trøbbelet med børsa.

2.etappe: Tiril fikk problemer på både første og andre skyting og endte opp med totalt tre strafferunder selv etter ekstraskudd. Hun gikk derimot fort i sporet, og hadde virkelig trøkk i frasparkene.

Tiril strevde på standplass, og fikk totalt tre strafferunder. Hun gikk derimot fort i sporet. Foto: Discovery+

3.etappe: Tarjei Bø gikk ut på tredje etappe som nummer fire, 29,8 sekunder bak ledende Frankrike. Første skyting gikk prikkfritt, men Frankrike ledet nå med 46 sekunder. På stående ble det dramatikk der lista snudde seg. Russland(ROC) gikk ut i ledelse. Tarjei fikk alle blinkene ned i vanskelige forhold, og snevret inn sekundene mot veksling til sin bror Johannes Thingnes Bø.

 

Johannes Thingnes Bø (nr.4 lengst vekk) på første liggende. Foto: Discovery+

4. etappe: Siste etappe ble en thriller av det store. Johannes fant kvartetten raskt bak ledende ROC inn til første liggende. Johannes klarte seg med et nødskrik på første liggende, og kom seg gjennom uten strafferunder. Før siste skyting byttet Norge og Frankrike på å dra på henholdvis 2. og 3. plass. ROC ledet med 13 sekunder i det han var i gang med skytingen. Johannes fikk en bom, og jaget alt han kunne bak ROC og Frankrike. Etter kort tid var Johannes i ryggen, og det ble klart at det hele skulle avgjøres med en solid OL spurt. Der var Johannes suveren, og gikk Norge inn til OL gull!!!

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy