Hvordan få råd til treningsapparater i ditt hjem?
2558 Views

Hvordan få råd til treningsapparater i ditt hjem?

ANNONSE: Her kommer noen flere tips til hvordan du kan realisere ditt hjemmestudio på en billigere måte.

August 24, 2018
Skrevet av:

Benedicte Larssen

Flere og flere ønsker å lage sitt eget treningsrom hjemme. Mange ønsker dette for å slippe å bruke penger på et medlemskap på treningssentre, og for å unngå å stå i kø til apparater og trene blant mange andre mennesker. Å kjøpe treningsapparater er dyrt, og spesielt om man skal innrede et helt eget hjemmestudio.

Om du likevel føler at budsjettet for treningsrommet du ønsker deg ikke strekker til, finnes det mange gode alternativer på lånemarkedet. Mange som ønsker penger fort, søker etter mulighetene for smålån. Det man raskt vil finne ut av ved å søke etter denne type lån, er at det finnes vanvittig mange tilbydere på markedet. Derfor kan det være smart å bruke den online sammenligningstjenesten, Matchbanker.no, for å finne et smålån som best passer til din økonomiske situasjon. Undersøk dine muligheter i dag, så du kan realisere ditt treningsrom.

Om du trenger hjelp med finansieringen eller ikke, så er det mange smarte ting man kan gjøre for å gjøre innredningen litt rimeligere. Her kommer noen flere tips til hvordan du kan realisere ditt hjemmestudio på en billigere måte.

 

Spør om pakkepris og rabatt

Selv om det er mange som synes det er pinlig, og heller ønsker å betale litt mer enn å spørre om å få avslag på produkter, er dette noe alle likevel burde gjøre. Det er faktisk store summer å spare, og ofte kan man få svært gode kvantumsrabatter. Om man skal innrede et helt treningsrom er det mye utstyr som er nødvendig. Om du dermed handler mye på samme sted, kan du oppnå gode rabatter. Mange treningsapparater er dyre, og ønsker butikken derfor selvfølgelig at du som kunde skal handle hos dem og ikke hos noen av konkurrentene. Derfor er det ikke noe å holde tilbake på og det er bare å være hard på prutingen. Og husk at butikken vil at du skal handle hos dem, og de vil miste mye salg om de mister deg som kunde.

 

Sammenlign priser på nett

Men før du velger hvilken butikk du ønsker å handle hos, er det verdt å gjøre litt research på hvor de beste prisene på markedet i utgangspunktet er. Finn de produktene du ønsker å kjøpe til ditt treningsrom og sammenlign prisene hos de forskjellige aktørene hos Prisjakt, så du kan finne den butikken som selger produktet billigst.

 

Kjøp brukt

Når en vare først har blitt kjøpt i en butikk, synker det mye i verdi. Det kan derfor være verdt å sjekke bruktmarkedet for produkter og apparater du ønsker å kjøpe til ditt hjemmestudio. Ofte vil det være produkter som er svært lite brukt, og så og si helt nye, bare til en mye billigere pris. Om du velger å kjøpe noen av de store og ordentlig dyre apparatene som tredemølle, ellipsemaskin og spinningsykkel på bruktmarkedet, kan du spare store summer.

 

Undersøk billigkjedene for basis produktene

Mange billigkjeder som Søstrene Grene og TGR, selger treningsmatter, små håndvekter og andre praktiske ting som hører hjemme på et treningsrom. Disse produktene er mye rimeligere i pris enn lignende produkter hos andre store kjeder som selger treningsapparater og lignende. Billigere betyr ikke nødvendigvis dårligere. Det kan derfor være smart å sjekke ut hvilke muligheter du har til å få kjøpt disse basisproduktene så billig som overhodet mulig.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy