Treningsglede på jentecamp
3232 Views

Treningsglede på jentecamp

Over 50 jenter hadde treningsglede i fokus da tidenes første jentecamp ble arrangert i regi av freeski i Norges Skiforbund i Holmenkollen.

November 15, 2019
Skrevet av:

administrator

Den historiske første jentecampen til freeski var fulltegnet, og målet var først og fremst å skape begeistring og føle mestring i trygge rammer. Deltakerne i aldersgruppen 10-15 år var gjennom trampolineøkter, barmarkstrening, lek, konkurranser og flere fikk prøvd seg på nye spennende ting i løpet av campen. Under trampolineøkta i Heminghallen lørdag var også Birk Ruud på plass, og da var det mange som fulgte ekstra godt med blant de unge jentene.
– Det varmer når det er så mange interesserte jenter på samling, og det er kult at vi hadde utøvere med fra hele Norge. De hadde masse energi og prøvde skikkelig, og alle klarte å ta en backflip i løpet av den ene treningsøkta lørdag. Engasjementet var på topp og de lærte så utrolig fort. Det vil ikke forundre meg om en deltaker blir en av verdens beste om noen år, sier Ruud.
 

ALLSIDIG TRENING: Deltakerne i aldersgruppen 10-15 år var gjennom trampolineøkter, barmarkstrening, lek, konkurranser og flere fikk prøvd seg på nye spennende ting i løpet av campen.
ALLSIDIG TRENING: Deltakerne i aldersgruppen 10-15 år var gjennom trampolineøkter, barmarkstrening, lek,
konkurranser og flere fikk prøvd seg på nye spennende ting i løpet av campen.

 

BIDRO SOM TRENERE

Ruud, Johanne Killi og andre utøvere fra freeskilandslaget bidro som trenere på alle økter, samt delte erfaringer med deltakerne. Konseptet bak campen var å samle jenter om idretten til et lavterskeltilbud som ikke skal ha en økonomisk begrensning for noen.
– Dette ble en fullklaff for oss. Det virket som at deltakerne har kost seg gjennom hele helga, og tatt med seg inspirasjon og nye opplevelser med seg hjem. Vi hadde mestring og glede i fokus gjennom hele helga, og vi ønsker spesielt å flere unge jenter i aktivitet på deres egne premisser vi er godt fornøyd med gjennomføringa, sier ansvarlig for jentecampen i Norges Skiforbund, Christoffer Schach

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy