SKIsport Sommerskiskole trenger flere trenere i august

Har du lyst til å være trener på SKIsport Sommerskiskole fra 12.-17. august? Ta kontakt med Lars Erik Bye ved å skrive en e-post til: [email protected] eller ring 918 42 120. Dette er SKIsport Sommerskiskole: Sommerskiskolen er en fantastisk mulighet for ungdommer mellom 13-17 år som ønsker å trene sammen med andre, bli kjent med nye ungdommer og få inspirasjon og motivasjon...

Har du lyst til å være trener på SKIsport Sommerskiskole fra 12.-17. august? Ta kontakt med Lars Erik Bye ved å skrive en e-post til: [email protected] eller ring 918 42 120.

Dette er SKIsport Sommerskiskole:
Sommerskiskolen er en fantastisk mulighet for ungdommer mellom 13-17 år som ønsker å trene sammen med andre, bli kjent med nye ungdommer og få inspirasjon og motivasjon til å fortsette å ha det gøy ute i naturen med ski på beina. Innlosjering vil være på Rustad Hotell & Fjellstue, som er et sted med miljø og sjel.

 


Fra fjorårets sommerskiskole. Foto: Kristin Roset

Hva består sommerskiskole-uka av?
Du får instruksjon og trening i blant annet rulleski, imitasjon, styrke, intervall og hurtighet. Alternativ trening på sykkel og myr fotball. Fine løpeturer, fjelltur og naturopplevelser med alt hva Sjusjøen og omegn har å by på. Gruppe- og individuelle konkurranser med fine premier. Hyggelig og sosialt samvær med trenere og andre ungdommer. Du vil også bli kjent med populære og trivelige trenere med sunne idealer som har god trenerbakgrunn, er tidligere mestere og kanskje noen av dem også blir VM- eller OL-vinner en dag.

 

 

 

Kategori
AktueltPremiumSommerskiskoleUncategorized

RELATERTE INNLEGG