Ung I sporet

 • SKI+

  Mats Hval: –Allsidig mjøndøling

  – I dag måtte jeg ta en vanskelig avgjørelse. Fikk beskjed om at jeg ble tatt ut på førsteuttaket på bandylandslaget, men ringte og takket nei. Det går ikke når langrenn har blitt min førsteprioritet, sier Mats Hval (16) fra Mjøndalen Idrettsforening (MIF) og ser ned på rulleskia....
 • SKI+

  -Ingen grunn til å flytte. Har jo All Inclusive hjemme!

  Selv om hun er ferdig med videregående, vil Helene Fossesholm fortsette å bo hjemme hos foreldrene i Vestfossen. – Der har jeg jo All Inclusive, så det er ingen grunn til å flytte, ler 19-åringen....
 • SKI+

  Vil ikke pushe henne til noe valg

  – Helene Marie Fossesholm (18) er multitalentet som fortsatt nekter å velge mellom langrenn og terrengsykkel. – Jeg har ikke tenkt å pushe henne til noe valg, sier trener Monika Kørra....