Invitasjon til jentesamling 2018

Norges Skiforbund langrenn inviterer til åpen jentesamling 22-24/6 på Natrudstilen. Samlingen er for jenter som satser på langrenn, født 1997-2000. Påmeldingen er åpen og samlingen er gratis, (reise betales av hver enkelt) men det vil være en begrensing på inntil 50 plasser. Flere av jentene på juniorlandslaget og noen av de yngste jentene på rekruttlandslaget blir med på samlingen....

Norges Skiforbund langrenn inviterer til åpen jentesamling 22-24/6 på Natrudstilen. Samlingen er for jenter som satser på langrenn, født 1997-2000.

Påmeldingen er åpen og samlingen er gratis, (reise betales av hver enkelt) men det vil være en begrensing på inntil 50 plasser. Flere av jentene på juniorlandslaget og noen av de yngste jentene på rekruttlandslaget blir med på samlingen. Det blir med flere dyktige kvinnelige trenere på samlingen, i tillegg til trenere fra NSF.

Målet med samlingen er at unge hardsatsende jenter skal møtes og trene sammen. Det vil bli lagt opp til et program med gode treningsøkter, teknikkjobbing, aktuelle foredrag og sosiale aktiviteter. Samlingen blir en fin mulighet til å komme godt i gang med sommertreningen og å få nye impulser inn i treningsarbeidet.

På samlingen legger vi opp til økter der man får ekstra utbytte av å trene sammen. Det vil derfor bli en del intensivt, hurtighet og teknikkjobbing disse dagene. Ta hensyn til det før og etter samlingen. Treningsprogrammet ser ut til å bli:

Fredag 22. juni:
Ettermiddagsøkt. Teknikk, hurtighet, koordinasjon rulleski skøyting

Lørdag 23. juni:
Formiddagsøkt. Klassiskintervall rulleski med gradvis økende fart, 8-8-4-4-2-2min. Filming
Ettermiddagsøkt: Oppvarming + basisøkt, styrke, balanse, imitasjon

Søndag 24. juni:
Formiddagsøkt: Myrintervall 6x4min (eventuelt langtur løp på fjellet)

Samlingen legges som i fjor til Natrudstilen. Påmelding sendes på mail til [email protected] med navn, fødselsdato, klubb, mailadresse og telefonnummer. Påmelding innen 15/5.

NB! Utøvere som melder seg på men som ikke kommer til samlingen (uten godkjent legeattest) vil få et straffegebyr på kroner 1000. Dette på grunn av at det var menge som meldte seg på  forrige års samling uten å møte opp, eller ga beskjed kun kort tid i forkant. Det hindret andre som var interresert i å få delta.

Kategori
AktueltLangrennPremium

RELATERTE INNLEGG