Finner motivasjon i både medgang og motgang

– Jeg vil se hvor god jeg kan bli og hvor langt jeg kan komme, sier Ida Vang fra Fåset i Nord-Østerdalen....

SKI+

LIKER SKØYTING OG INTERVALLER: – Jeg er veldig glad i å skøyte, og jeg er veldig glad i intervaller. Jeg liker også at de er såpass lange at man får konsentrert seg om teknikken.
Andreplassen på Sjusjørennet er kanskje det beste rennet jeg har gått. Da ga jeg alt og fikk tatt ut det jeg hadde, og avstanden opp til førsteplassen var grei. Jeg ser at det ikke er umulig, sier 16-åringen Ida Vang....
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?

Er du allerede abonnent?

Som Abonnent Får du

Full tilgang til Skisport.no | Egen digital utgave + arkivsøk |
Tilgang til eksklusive + artikler, reportasjer, tester og intervjuer.

Print + Digital

469,-


ABONNER

Digital tilgang

399,-


ABONNER

1MND GRATIS

0,-


ABONNER
Kategori
SKI+Trening

RELATERTE INNLEGG

  • SKI+

    NY REKORD: Aldri har det vært flere skiklubber som har arrangert Telenor Karusellen.

    Rekordstor karusell

    Aldri har det vært flere skiklubber som har arrangert Telenor Karusellen, og deltakelsen var rett under toppnivået i 2014-2015-sesongen.Aldri har det vært flere skiklubber som har arrangert Telenor Karusellen,...
  • SKI+

    TESTVINNER: Craft gikk av med seieren , og fikk toppkarakter.

    Test av lette løpejakker

    En løpejakke er et must i Norge. I hvert fall på denne tiden av året. Vi har testet seks lette løpejakker....
  • SKI+

    Tidenes løft for hoppjentene

    Det er klart for tidenes satsing på hoppjentene i Norge. Mer penger, flere lag, større aktivitet og styrking av støtteapparat skal befeste jentenes posisjon blant verdens beste hoppere....
  • SKI+

    TESTPANELET: Bestod av det som kunne krype og gå av sultne og nysgjerrige sjeler på Runner’s World-kontoret på testdagen, blant annet Jenny Midbjer, Sara Skarabot Pedersen og Silje Fjørtoft. Foto: Eivind Bye

    Protein og energibarer – sunt eller snacks?

    Utvalget av protein- og energibarer har eksplodert den siste tiden. Det bugner av forskjellige varianter med ulike smaker. Trenger vi disse produktene, når bør vi spise hvilke barer og...